Ricardo Francis, Registertherapeut BCZ

Mijn naam Ricardo Francis
Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Fyto therapeut, Orthomoleculair therapeut en Sjamanistisch healer.

In mijn praktijk worden veel aandoeningen, klachten en kwalen behandeld vanuit mijn Natuurgeneeskundige en kruidengeneeskundige achtergrond.
De meest voorkomende kwalen en aandoeningen zijn van (psycho) somatische, neurologische of orthopedische aard, zowel chronisch als niet chronisch.
Kruiden in de vorm van voedingssupplementen, thee of tinctuur, kunnen ingezet worden bij onder andere:
Eczeem/huiduitslag, ontstekingen van de sinussen, chronische maagontsteking,chronische bronchitis, menstruatieproblemen,overgangsklachten, chronische prostaat ontsteking, artritis, artrose, chronische moeheid en inslaap problemen, Burn-out, ADHD, Autisme, En zo nog vele andere aandoeningen.
Ook voor de emotionele disbalans maak ik gebruik van kruiden.
Diverse kruiden oefenen een positieve invloed uit op de emotionele onevenwichtigheid.

NATUURGENEESKUNDIGE THERAPIE
Als Natuurgeneeskundig therapeut maak ik gebruik van het energiesysteem in- en om de mens en ga ik samen met jou opzoek naar de oorzaak van een eventuele klacht of blokkade. De therapie of behandeling die daar uit voortvloeit is altijd specifiek op jou gericht aangezien niemand gelijk is. Ik help je bewust te worden en inzicht te krijgen in het hoe en waarom.

(SPIRITUEEL) LIFE COACH
Als spiritueel Life Coach help ik je bewust te worden van patronen, overtuigingen en blokkades die je weerhouden te worden wie je werkelijk bent.

SJAMANISME/TRANCE MEDIUM
Sjamanisme is de oudste vorm van spirituele genezing bekend bij de mensheid. De grote oerreligie van alle mensen, die al werd beoefend door onze prehistorische voorouders.

Vanuit mijn Surinaamse roots ben ik via de familie van zowel mijn vader als mijn moeder gezegend met de gave om contact te maken met een normaal gesproken verborgen realiteit met het doel kennis en informatie te halen door de hulp van gidsen.

Voor meer informatie of een afspraak: bel naar 06/52192603 of mail naar mail@ricardofrancis.nl

Met hartelijke groeten,

Ricardo Francis