Sjamanistische Healing

 

Als sjamanistisch healer sta ik tijdens de healing in verbinding met mijn gidsen.
Deze gidsen kunnen diep kijken en inzicht geven waar de oorzaak ligt van bepaalde problematiek.
Niet verwerkte gebeurtenissen of emoties in het leven kunnen leiden tot allerlei blokkades.
De oorzaak kun je onder meer vinden in diep ingesleten denk- en gedragspatronen als gevolg van onjuiste overtuigingen. Deze blokkades kunnen lichamelijke, emotionele en/of mentale problemen tot gevolg hebben.
Een Sjamanistische healing kan helpen om  energetisch belastende koorden in ons energetisch lichaam en op de chakra’s te doorbreken , zodat de positieve levens energie weer kan vrij stromen.
Hierdoor kunnen positieve veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau plaatsvinden.
Tijdens de sjamanistische healing word eerst de aura gereinigd van de cliënt, dit proces wordt ondersteund door rituele handelingen en gebeden.
Daarna worden de blokkades op de zonnevlecht, hart, keel, voorhoofd en kruin chakra gereinigd en de belasting die erop zit doorbroken.

Mochten er stukken in het leven van de cliënt hebben plaats gevonden die extra healing en of vergeving nodig hebben, dan kan daar specifiek op gewerkt worden. (Denk daarbij bijvoorbeeld een relatie waar fysiek geweld in heeft plaatsgevonden.)

Voor dat er een healing kan plaats vinden zal er eerst een kennismakingsgesprek ( Reading) moeten plaatsvinden waarin we je behoeften, verlangens, verwachtingen en je eventuele klachten bespreken.
De Sjamanistische healing brengt een bewustwordingsproces op gang, waardoor je een beter inzicht kunt krijgen in jezelf of de situatie waarin je gezeten hebt en wat getransformeerd mag worden.
Hierdoor zal je meer in balans voelen, meer innerlijke rust in je lichaam ervaren en je zult meer in je eigen kracht komen.

Voor wie?
Een healing is voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie, fysieke pijn heeft, niet lekker in zijn vel zit of veel tegenslagen in het leven ervaart.

Een Sjamanistische healing duurt 1 tot 1,5 uur.