Coaching

Als spiritueel life coach help ik je bewust te worden van patronen, overtuigingen en blokkades die je tegenhouden te worden wie je werkelijk bent. Soms kun je het gevoel hebben dat je al een tijdje niet meer vooruit komt in het leven, of dat nu is op werkgebied, privé, sport of relatie.

Door deze blokkades ontstaan er vaak emotionele problemen die weer kunnen leiden tot een burn-out of depressie.

De hulp en ondersteuning die ik bied bestaat niet alleen uit bewustwordingsgesprekken maar ik zet daarbij ook energetische middelen in die stimulerend werken op chakra, energetisch en fysiek niveau.

E.E.N ENERGETICA

De middelen zijn een steun voor mensen in het bewustwordingsproces en hebben een specifieke energetische trilling die is opgebouwd uit kosmische, geestelijke en aardse energie.

Deze middelen kunnen dan ook inzicht geven in een specifiek thema, zodoende lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen.

De energetica kan tevens ALS steun voor kinderen ingezet worden in hun huidige problematiek en steunt hun dan om de liefde te laten stromen en niet te blokkeren. On verwerkte, vaak oude emoties die leiden tot boosheid, verdriet, hyperactiviteit of timide gedrag kunnen dan ook verzacht worden, dit vaak in combinatie met de Bach Bloesems.

EENHEIDSBEWUSTZIJN

De mensheid moet het handelen vanuit ego los gaan laten, ( handelen vanuit macht en onmacht) en meer vanuit de onvoorwaardelijke liefde. middels de numerologie bekijk ik de blauwdruk van mijn client, dat gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde maar door het bewustzijn op aarde vergroeid is naar begeerte. Veel mensen zijn vergeten dat een ieder verantwoordelijkheid dient te dragen voor zijn eigen leven, hierdoor is er karma opgebouwd dat uitgezuiverd dient te worden.

Door je spiritueel te Coachen help ik je weer terug bij jezelf te komen, zodat je weer eigen keuzes kunt en durft te maken, zodat je als kapitein van je eigen schip weer de juiste koers durft te varen.